Drivingrange
Dalsjö Golfs ungdomssatsning  2022

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37, och dagträning 2 tim/vecka under veckorna 27-30. Dessutom anordnas ett breddläger v25 månd-torsd till särskild kostnad. På vår Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår 18 håls bana.

Träningsgrupper – utvecklingsstege

GreenTeam golfkul: Barn som är mellan 5 och 9 år.

GreenTeam bredd: Barn och ungdomar som är 8 år och äldre och som vill träna och spela golf i första hand för att de tycker att det är roligt.

GreenTeam talang: Spelare som gjort ett val att satsa seriöst på sin träning och sitt tävlande i golf.

Genom att starta vårt GreenTeam har vi tillsammans satt ramarna för en livsstil som kommer att sätta prägel på såväl golfen som samhället i övrigt.

Vår avsikt är att, i samband med golfen, stödja ungdomarna i deras utveckling genom att informera och framför allt diskutera hur ungdomar och vuxna bör samverka på golfbanan och ute i samhället. Dalsjö Golf ställer inte bara förväntningar på att ungdomarna skall följa de tio budorden på golfbanan. De skall också efterlevas i skolan, på fritiden och i hemmet.

Läs allt om GreenTeam under kommittéer.

JSM klubblag 2021