Dalsjö Golfs ungdomssatsning  2024

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37. På vår Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår 18 håls bana.

Träningsgrupper – utvecklingsstege
GreenTeam golfkul: Barn som är mellan 5 och 9 år. Lekfullt sätt att prova på golf med jämnåriga.

GreenTeam bredd: Barn och ungdomar som är 8 år och äldre och som vill träna och spela golf i första hand för att de tycker att det är roligt.

GreenTeam talang: Spelare 12-21 år som tävlar frekvent på Juniorkampen och har viljan att börja tävla på Svenska Juniortouren.

GreenTeam talang elit: Spelare 14-21 år som gjort ett val att satsa seriöst på sin träning och sitt tävlande i golf. Tävlar frekvent på Svenska Juniortouren och jobbar aktivt för att klättra uppåt i divisionerna. Spelar även JMI-tävlingar. Är potentiell JSM-deltagare. Uttagning av GreenTeam kommitté i samråd med pro.

Genom att starta vårt GreenTeam har vi tillsammans satt ramarna för en livsstil som kommer att sätta prägel på såväl golfen som samhället i övrigt.

Vår avsikt är att, i samband med golfen, stödja ungdomarna i deras utveckling genom att informera och framför allt diskutera hur ungdomar och vuxna bör samverka på golfbanan och ute i samhället. Dalsjö Golf ställer inte bara förväntningar på att ungdomarna skall följa de tio budorden på golfbanan. De skall också efterlevas i skolan, på fritiden och i hemmet.

 

Läs allt om GreenTeam under kommittéer.

GreenTeam_träning1