Dalsjö Golfs ungdomssatsning  2023

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37. Dessutom anordnas ett breddläger v25 månd-torsd till särskild kostnad. På vår Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår 18 håls bana.

Träningsgrupper – utvecklingsstege
GreenTeam golfkul: Barn som är mellan 5 och 9 år. Lekfullt sätt att prova på golf med jämnåriga.

GreenTeam bredd: Barn och ungdomar som är 8 år och äldre och som vill träna och spela golf i första hand för att de tycker att det är roligt.

GreenTeam tävling: Spelare 12-21 år som tävlar frekvent på Juniorkampen och har viljan att börja tävla på Svenska Juniortouren.

GreenTeam talang: Spelare 14-21 år som gjort ett val att satsa seriöst på sin träning och sitt tävlande i golf. Tävlar frekvent på Svenska Juniortouren och jobbar aktivt för att klättra uppåt i divisionerna. Spelar även JMI-tävlingar. Är potentiell JSM-deltagare. Uttagning av GreenTeam kommitté i samråd med pro.

Genom att starta vårt GreenTeam har vi tillsammans satt ramarna för en livsstil som kommer att sätta prägel på såväl golfen som samhället i övrigt.

Vår avsikt är att, i samband med golfen, stödja ungdomarna i deras utveckling genom att informera och framför allt diskutera hur ungdomar och vuxna bör samverka på golfbanan och ute i samhället. Dalsjö Golf ställer inte bara förväntningar på att ungdomarna skall följa de tio budorden på golfbanan. De skall också efterlevas i skolan, på fritiden och i hemmet.

 

Läs allt om GreenTeam under kommittéer.

GreenTeam_träning1