Umgås och tävla under Dalsjös golfvecka!

Den 26:e till 30:e juni går Dalsjös golfvecka av stapeln för andra året och vi hoppas så klart att så många som möjligt av våra medlemmar är med och spelar och umgås under dagarna fem oavsett nivå eller tävlingsvana.

Under golfveckan spelar vi fyra roliga tävlingar där du kan delta hur mycket eller lite du vill – Varje tävling har sin egen sponsor, spelformat och prisbord men vi har också ett vandringspris som tilldelas den som samlat flest poäng över veckan som helhet. Som en liten bonus kör vi dessutom med 4 tävlingar till priset av 3 och återbetalar avgiften för singeltävlingen till den som spelat samtliga tävlingar när veckan är slut!

I år avslutar vi veckan på en fredag och vi hoppas att många väljer att hänga kvar på klubben för lite after golf eller rent av tar sig dit för att umgås även om man inte tävlat.

Om du vill spela någon av partävlingarna men saknar lagkamrat kan du ta kontakt med tävlingsledningen för aktuell tävling så lägger vi till dig manuellt och försöker para ihop dig med någon annan i samma situation.

Dag 1 – Titleist Footjoy team challenge

Veckan inleds med en partävling i formatet bästboll som Dalecarlia Golf står värdar för. Tävlingen är en tradition på Dalsjö men körs den här säsongen med Titleist och Footjoy som nya partners. Fina presenter och roliga deltävlingar utlovas fortfarande.

Dag 2 – Veckans singel

Andra dagen kör vi Dalsjös enda singeltävling, förutom KM, där alla är välkomna att vara med, så passa på att spela med andra än de du vanligtvis spelar med.

Dag 3 och 4 – Sharp Allkontor

Golfveckans tredje tävling är en partävling vi spelar över två dagar för att helt kunna släppa tyglarna och inrymma hela fyra roliga spelformer i samma tävling! Med byte var 9:e hål spelar vi fyrboll (bästboll), 2-manna scramble, foursome och singel som vi sedan lägger ihop till ett sammantaget lagresultat för tävlingen.

Längs vägen bjuds det också på flertalet skojiga tävlingar i tävlingen.

Dag 5 – Renault Masters

Veckans sista dag tillbringar vi med att spela greensome tillsammans med Renault och Rolf Ericson Bil. Vi startar gemensamt och äter sedan lunch ihop till prisutdelningen då vi även korar Dalsjö golfveckas första totalsegrare.

Anmäler dig till tävlingarna gör du på Min Golf och där hittar du också kontaktuppgifter till våra tävlingsledare om du har någon fundering kring någon av tävlingarna.

Missa inte den här veckan – Det kommer bli riktigt roligt!