Seniorgolfen för damer 50+ och herrar 55+

Seniorgolf är sällskapsgolf i dess rätta betydelse.

Vi spelar på måndagar. Anmälan via Min Golf

Måndagsgolfen

Vi seniorer kanske inte alltid slår långt och rakt, det händer att våra bollar hamnar i skogen eller i vattnet, men ibland får vi glädjas åt att någon får notera en birdie i scorekortet. Men oavsett hur vi lyckas med våra golfslag så har vi trevligt tillsammans, vi skrattar mycket och gläds åt såväl lyckade slag som mindre lyckade slag. Vi är som du förstår inga ”proffs”, utan glada amatörer som inte bemästrar att skruva bollen på det sätt vi skulle vilja. Ibland tror vi att vi kan slå det slag vi skulle vilja slå, men ofta får vi konstatera att de slag som vi är bäst på är dom dåliga slagen. Vi golfumgås alla helgfria måndagar.

Dalsjöcupen

Den stora begivenheten under säsongen som brukar locka många deltagare är Dalsjöcupen, en tävling omfattande 8 deltävlingar, där de 5 bästa resultaten räknas. Två klasser, en damklass och en herrklass, där segrarna erhåller priser i form av presentkort i shopen.

Vi spelar alltid tillsammans, oavsett om vi är kvinnor eller män, vi uppmuntrar varandra och hjälps åt att skapa förutsättningar för att alla ska få en trevlig, jämställd och stimulerande golfmåndag på Dalsjö.

Välkommen till många trevliga golfrundor!

Seniorgolfkommittén.

Läs mer om seniorgolfen 2023 under kommittéer

Hål10_22