Medlemskap 2024

Det finns ett antal olika alternativ till medlemskap i Dalsjö Golfklubb.

Skriv ut ansökan, fyll i och skicka den till Dalsjö Golf enligt adress på ansökan.
Vid funderingar kring medlemskap kontakta kansliet på
info@dalsjogolf.se eller 0243-22 00 00.

Aktier
Projektets investering bygger på medlemsfinansiering. Du som 26 år eller äldre, kan välja på att köpa en A-aktie eller B-aktie i Dalsjö Golf AB, som ger dig en spelrätt i Dalsjö GK. Dalsjö Golf AB och Dalsjö GK har upprättat ett, av Svenska Golfförbundet godkänt, nyttjanderättsavtal som reglerar förhållandet mellan parterna.
Genom att köpa en A-aktie eller B-aktie i Dalsjö Golf AB blir du automatiskt medlem i Dalsjö Golfklubb genom att lösa den aktuella årsavgiften, vilken är 1 800 kronor lägre om du köper en A-aktie än om du köper en B-aktie.

Det finns även en möjlighet att vara årsmedlem, vilket innebär att du erlägger en högre årsavgift men inte köper aktie.
Senior U25, 22-25 år och senior Ö25 -högskolestudent är en medlemstyp som innebär att man enbart erlägger årsavgift och inte behöver köpa en aktie.
För dig som är junior, upp till och med 21 år, gäller att man enbart betalar en årsavgift som varierar med åldern.

Greenfeemedlem
Man betalar en årsavgift och får reducerad greenfee, per speltillfälle på Dalsjö GK.  Antalet greenfeemedlemskap är begränsat i klubben. 5 st personliga greenfee-checkar ingår, giltiga 2024.

Greenfeemedlem småbarnsförälder med barn under 5 år
En medlemsform för dig som har barn under 5 år och kanske inte vet hur mycket du kommer att spela under året. Man betalar en årsavgift och får reducerad greenfee, per speltillfälle på Dalsjö GK.  5 st personliga greenfee-checkar ingår, giltiga 2024.

Nybörjarmedlem Senior
I avgiften erhåller du både Grönt Kort kurs och nybörjarmedlemskap år 1.

Nybörjarmedlem Junior
I avgiften erhåller du både Grönt Kort kurs och nybörjarmedlemskap år 1. 

Alla olika medlemskap och avgifter 2024 finns angivna i Medlemsansökan ovan.

Aktier till salu

Här kan den som vill sälja Dalsjö Golfs aktier annonsera. All information publiceras enligt säljarens uppgifter utan inblandning av Dalsjö Golf och vi kan därför inte garantera riktigheten i följande lista.

Vill ni för säkerhets skull kontrollera om en säljare är ägare av en aktie så kontakta Dalsjö Golf på mejl: info@dalsjogolf.se. Innan aktieförsäljningen genomförs ska säljaren kontakta Dalsjö Golf via info@dalsjogolf.se.

De aktier som läggs ut till försäljning publiceras i max ett års tid. Därefter raderas de automatiskt och säljaren behöver annonsera på nytt.

Sälja aktier – fyll i formuläret
(Stäng av AdBlock i din webbläsare om formuläret inte laddas upp)

Aktier säljes

NamnAktiePrise-postTelefonPublicerad
Johan SarsB7 500 krjohan.sars@bahnhof.se070-260 09 862023-05-17