Ideella Resurser

För att vår klubb Dalsjö Golf ska bli en ännu bättre klubb så behöver vi hjälpas åt. Ideella resurser.

-Var vill just du bidra?

Vissa vill kanske bara vara med en gång under säsongen och några vill engagera sig mera.

Som ideell resurs får du vara med i en härlig gemenskap och du bestämmer självklart helt själv hur mycket av din tid du vill bidra med. Det viktiga är att ju fler vi är som hjälps åt desto bättre förutsättningar kommer vår klubb få för att fortsätta vara en riktigt bra golfklubb. Hojta till och berättar vad du helst vill göra. Gör det via det här formuläret. Du kan om du vill bara ansluta dig till Dalsjö Golfklubbs ideella resurser | Facebook.

Följande av våra kommittéer behöver hjälp:

GreenTeam behöver fler ledare till våra ungdomsgrupper

-Hålla i träningar varje vecka under säsong, med barn och ungdomar från 7 år till 21 år. Alla som vill spela golf ska få lära sig och till vår hjälp har vi våra utbildade tränare. Vill du vara ledare så anmäler du i ditt intresse till mig eller så går du in på Dalsjö Golfklubbs ideella resurser | Facebook.

GolfVärdar. Under högsäsong ska vi varje torsdag till söndag 09.00-16.00 ha GolfVärdar som önskar alla spelare välkomna till Dalsjö, och säkerställer att våra gäster och medlemmar har alla förutsättningar för en riktigt trevlig golfrunda. Anmäl ditt intresse på Dalsjö Golfklubbs ideella resurser | Facebook och berätta att du vill vara Golfvärd eller så säger du bara till.

NybörjarFaddrar. Till våra nya medlemmar så behöver vi faddrar som kan gå med ut på sällskapsrundor och lära ut lite av hur det fungerar på en golfbana. Vara med som fadder på en eller två 6 håls-scrambletävlingar. Du kan direkt anmäla dig som fadder på Nybörjare på Dalsjö Golfklubb-hitta en fadder. | Facebook.

TrivselGruppen. Våra ideella insatser är ovärderliga för att avlasta våra medarbetare i kansliet, du får då ingå i en insatsgrupp som får uppdrag via vår klubbchef. Visa ditt intresse och gå med i gruppen här Dalsjö Golfklubbs ideella resurser | Facebook. eller så hojtar du bara till.

Tävlingskommittén. Vi har många trevliga klubbtävlingar och våra tävlingsledare behöver hjälp med tävlingsadministration såsom starter, scorekortsinmatning mm.

Anmäl ditt intresse här på Dalsjö Golfklubbs ideella resurser | Facebook eller via det här formuläret.

Välkommen till en skön gemenskap hos oss på Dalsjö Golf

Med vänliga hälsningar

Jan Hedman, ordförande Dalsjö Golfklubb

(Stäng av AdBlock i din webbläsare om formuläret inte laddas upp)